30 juli 2008

Have a coke and learn the alphabeat...


Er jeg mon den eneste, der undrer mig over, at Alphabeat siger nej tak til at varme op for Spice Girls, fordi de ikke vil sættes i "den kategori"...men ja tak til at deres musik kan bruges i en cola reklame ???

The word is on our lips...

P.S.: nååårh - da sikkert fordi, at Spice Girls i sin tid reklamerede for Pepsi, at de ikke ville skåle med dem back stage !

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

NEJ du er ikke den eneste ... jøsses ... for sa... Nå men jeg er nu heller ikke vild med Stine Bramsen

Anonym sagde ...

Synes også det var underligt da jeg så/hørte reklamen!!

Anonym sagde ...

Det er svært at blive stjerne. Så meget at forholde sig til. Vi har haft Anders (forsangeren) tæt inde på livet. Han arbejdede på Thores fritidshjem og vi havde mange dejlige samtaler om - musik;-) Når han havde morgenvagt spillede han altid forskelligt musik for ungerne - både på cd og på guitar. Han er savnet men alle forstod godt at han måtte sætte alt ind. Lige efter han stoppede stod det klart for alle at han ikke kom tilbage - det var tydeligt at de hittede stort. Det var begyndelsen på denne succes de nu nyder - og det er nok både fantastisk og hårdt - som livet jo er.

Ja. En lille historie fra det virkelige liv. Anders var, og jeg vil æde min gamle hat på at han stadig er, et utroligt ydmygt og meget behageligt menneske.

Maria sagde ...

Anja - tak for en historie fra det virkelige liv...altid godt at få en reminder om, at alle er mennesker med relationer, som har sat - og sætter - aftryk i andres liv...

Men trods det synes jeg stadig at det er noget besynderligt noget - så'n at ha' en lidt "vi er altså ikke i den kategori" holdning til en opvarmningstjans for Spice Girls...men så at kunne identificere sig med at være øregangsbrand for Coca Cola.. :-)